PNL Botoșani a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

Candidații Partidului Național Liberal (PNL) și-au înregistrat dosarele la Biroul Electoral de Circumscripție Județean Botoșani.

La depunerea candidaturilor au participat membrii din conducerea filialei din Botoșani a PNL.

Liberalii au decis să poarte la eveniment ținute negre.

„Față de ceilalți din echipele care concurează cu noi, care au venit în roșu, în fast și în bucurie, noi spune că lucrurile nu sunt deloc așa pentru că, din păcate, județul nu arată deloc a stare de bunăstare și a bucurie. Suntem mai sobri, mai atenți și putem genera un gest de mare atenție față de viitorul acestui județ”, a afirmat președintele PNL, Valeriu Iftime.

Primul loc la Senat este ocupat de omul de afaceri Ovidiu Jitaru, urmat de Ionela Aiftincă, Valeriu Iftime, Marian Bidașcă și Bogdan Suruciuc.

La Camera Deputaților, pe prima poziție se regăsește Eduard Mititelu, care ocupă funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, urmat de Luciana Buliga, Alexandru Dumitriu, Bogdan Dăscălescu, Ioana Rusu, Andrei Nenișcă, Gabriel Timofte și Gelu Graur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.