PNL Botosani are datorii neplatite dar face sondaj de doua miliarde leii

pnl botosani

Reprezentantii Miscarii pentru Botosani acuza PNL Botosani ca are conturile blocate in urma unei decizii judecatoresti prin care partidul condus de Florin Turcanu este obligat sa isi plateasca datoriile fata de Eltrans. Inca din anul 2008, PNL Botosani are datorii de 15.000 RON pentru publicitate electorala pe stalpii Eltrans. In schimb, organizatia judeteana a liberalilor a cheltuit cel putin 50.000 de euro pentru un sondaj in care isi anunta castigarea alegerilor locale.

Miscarea pentru Botosani a redactat un comunicat in care liderul PNL Botosani, deputatul Florin Turcanu este acuzat ca refuza sa-si plateasca datoriile acumulate inca din 2008. Dar, in schimb, plateste zeci de mii de euro pentru sondaje in care isi cosmetizeaza imgainea de castigator al alegerilor locale.
Mia jos aveti comunicatul integral al reprezentantilor de la Miscarea pentru Botosani:
PNL Botosani a dat publicitatii inca un sondaj mincinos in care Turcanu are de trei ori mai multe procente decat favoritul electoratului pentru Consiliul Judetean, actualul Presedinte CJ, Mihai Tabuleac.
Atragem atentia asupra faptului ca PNL Botosani a declarat in presa ca esantionul folosit pentru acest sondaj este de 10.749 subiecti! Am intrebat mai multe institute serioase de sondare a opiniei publice si am aflat ca esantionul ales pentru judetul Botosani este suspect de mare! Pentru judetul Botosani, specialistii spun ca un esantion de 2.500 de subiecti este suficient pentru a avea rezultate valide cu o probabilitate de 95% si o marja de eroare de 3%.
Am intrebat mai multe firme care efectueaza studii de piata, iar costurile pentru un sondaj de opinie pe 10.000 (zece mii!) de subiecti ar costa peste 50.000 de euro!
Reamintim faptul ca PNL Botosani are conturile blocate in urma unei decizii judecatoresti prin care partidul condus de Turcanu este obligat sa isi plateasca datoriile fata de Eltrans. Inca din anul 2008, PNL Botosani are datorii de 15.000 RON pentru publicitate electorala pe stalpii Eltrans si, fiindca nici pana la aceasta data nu a fost platit nici un ban, societatea botosaneana a cerut in instanta executarea PNL Botosani. Executorul judecatoresc a constatat doar ca toate conturile PNL sunt blocate si ca nu are nici active de executat.
In concluzie, Turcanu refuza sa plateasca datorii catre societatea care asigura transportul botosanenilor in municipiu, in schimb isi permite sa plateasca 220.000 RON pentru un sondaj care sa il proslaveasca!
Exista si probabilitatea ca sondajul sa fie inventat, iar rezultatele mincinoase. Dar ne indoim iar deputatul Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani ar avea tupeul sa ii minta in fata pe botosaneni doar pentru a se da mare!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.