PNL Botosani are presedinte unic. La centru s-a hotarat ca presedintele PNL Botosani sa ramana Catalin Flutur

Conducerea asigurata de un presedinte unic este decizia luata pentru mai multe filiale PNL din tara, acolo unde s-a castigat, la ultimele alegeri locale, functia de primar al municipiului resedinta de judet sau cea de presedinte CJ. Asa a decis Biroul Politic National al PNL.

La Botosani, in aceste conditii, conducerea nationala a PNL a decis ca filiala PNL sa-l aiba ca presedinte unic pe Catalin Flutur, care a castigat functia de edil al municipiului Botosani. 
 
Celalalt fost co-presedinte al PNL Botosani, Costel Soptica, va ocupa functia de prim vicepresedinte al PNL. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.