PNL Botoșani: „Minciuna are picioare scurte”

Departamentul de comunicare al Organizației PNL Botoșani a transmis un comunicat de presă în care prezintă efectele incompetenței guvernării PSD-ALDE și despre traiul românilor care devine din ce în ce mai scump.

„Așa spune o veche vorbă românească și de atâtea ori ea fost probată în practică. O minciună a fost și oferta electorală a PSD de la alegerile de anul trecut, iar asta se vede din ce în ce mai evident pe zi ce trece.

Au promis lapte și miere pentru toți românii, însă prima lor preocupare, după ce au venit la guvernare, a fost să-l scape pe Liviu Dragnea din mâna justiției, prin modificarea forțată a legilor penale. În ce privește laptele și mierea promise, acestea nu erau pentru toți românii, ci doar pentru clientela politică și votanții PSD, costurile urmând a fi suportate de cei care de regulă nu votează cu stânga.

Și pentru că banii sunt tot mai puțini și nu acoperă incompetența privind angajarea în mod cu totul haotic a cheltuielilor publice, în panica ce i-a cuprins, guvernanții au decis să reintroducă supraacciza la combustibili. Măsura nici măcar nu era prevăzută în programul de guvernare și nici nu avea cum, pentru că nu ar fi dat bine la electorat. Asta înseamnă că motorina și benzina se vor scumpi și odată cu ele, toate produsele. Deci, pentru a drege cumva efectele incompetenței guvernării PSD-ALDE, traiul românilor se va scumpi brusc.

Parlamentarii PSD de Botoșani se achită în mod penibil de dispozițiile primite de la centru privind propaganda, scormonind săptămânal după informații, oricât de puțin semnificative, care să dea bine la electorat. Suntem convinși că, acest important subiect, referitor scumpirea carburanților va fi trecută, în mod laș, sub tăcere. Nu credem că vor da parlamentarii de la PSD vreun comunicat în care să ne explice «beneficiile» valului de scumpiri care va urma”, au transmis liberalii botoșăneni în comunicatul de presă.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.