PNL Botosani saluta investirea Presedintelui Klaus Iohannis

Organizatia PNL Botosani tine sa salute momentul depunerii juramantului de catre noul Presedinte al Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis, in sedinta solemna a Senatului si Camerei Deputatilor.

In cadrul primului sau discurs oficial in calitate de Presedinte, Klaus Iohannis a trecut in revista principalele directii pe care intentioneaza sa le urmeze in mandatul sau si a anuntat ca in cel mai scurt timp va chema la consultari partidele politice pentru a decide impreuna ce obiective de tara isi asuma si un calendar cu etape si actiuni „pentru a trece de la vorbe la fapte”
 
“Sunt convins ca odata cu investirea in functie a domnului Klaus Iohannis, Romania intra intr-o noua perioada a istoriei sale. O perioada in care – asa cum a spus noul Presedinte, tara nostra trebuie sa devina spatiul in care exista increderea ca fiecare isi poate face treaba. Tara in care vor continua si se vor finaliza marile reforme sociale si politice. Tara pe care ne-o dorim cu totii, cea a lucrului bine facut.” a declarat copresedintele PNL Botosani, Catalin Flutur.
 
Biroul de presa al PNL Botosani
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.