PNL BOTOSANI voteaza cu Ludovic Orban! Doi liberali botosaneni candideaza pentru functii de conducere!

Presedintele PNL Botosani, senatorul Costel Soptica, a anuntat ca organizatia condusa de el va sustine Motiunea Ludovic Orban.

Organizatia Judeteana Botosani va participa sambata, 17 iunie, la Congresul Partidului National Liberal de la Bucuresti, cu o delegatie de 112 membri, din care zece de drept.

Costel Soptica – senator PNL Botosani

„Liberalii botosaneni vor sustine motiunea candidatului la functia de presedinte al PNL Ludovic Orban, asa cum a reiesit in urma votului din Comitetul Director Judetean”, a precizat senatorul Costel Soptica, conducatorul PNL Botosani.

Presedintele liberalilor botosaneni va candida pentru functia de membru in Biroul Permanent National, in timp ce prim-vicepresedintele Gheorghe Sorescu va candida pentru un loc in Comisia de Onoare si Arbitraj.

Gheorghe Sorescu – prim-vicepresedinte PNL Botosani

„Sustin unitatea si dezvoltarea Partidului National Liberal. In frunte cu Ludovic Orban, PNL este capabil sa adune toate resursele benefice ale societatii romanesti, pentru a ajunge la guvernare si a oferi Romaniei o dezvoltare sustenabila si concreta”, a precizat senatorul Costel Soptica.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.