PNL: De ce tac parlamentarii puterii din Botosani?

Dupa sase luni in care parlamentarii PSD de Botosani nu au contenit sa laude realizarile Guvernului Grindeanu, sase luni in care au prezentat pe toate partile maretele realizari ale acestuia, acum tac si nu au nici o pozitie oficiala in acest razboi intern al PSD ce afecteaza Romania si o duce intr-o criza majora care sifoneaza imaginea tarii noastre in Europa si in lume.

Acum ar fi momentul sa ne spuna sincer cine are dreptate, cine a muncit si munceste pentru romani, pentru Romania, pe cine sustin in continuare si de partea cui se pozitioneaza. Altfel, tindem sa credem ca toate acele comunicate de presa prin care ridicau osanale Guvernului nu au fost decat niste fumigene, niste texte comandate si bagate pe gat romanilor, menite sa-i manipuleze si sa le indice o cu totul alta realitate.

Nu este posibil sa asistam neputinciosi la o disputa in care o mana de oameni, pe care nu-i intereseaza deloc situatia Romaniei si a romanilor, se cearta de la niste motive subiective, clare, ce tin de libertatea personala a unor indivizi si vasalitatea in fata Rusiei, calcand astfel in picioare si lasand la o parte interesul general. Pana la urma, romanii nu au nici o vina ca Partidul Social Democrat, votat de majoritatea oamenilor, este macinat de conflicte interne si de interese personale sau de grup.

Problema judetului nostru este ca in ultimii 27 de ani, cu precadere in ultima perioada, s-au tot perindat ministri prin Botosani si ne-au promis marea cu sarea. De fiecare data s-a intamplat ceva si totul a ramas la stadiul de promisiune.

Ne-au promis zona defavorizata, prioritara la alocarea fondurilor pentru investitii. S-a schimbat Guvernul!

Ne-au promis drumuri. S-a schimbat Guvernul!

Ne-au promis investitii majore in tot ceea ce inseamna infrastructura. S-a schimbat Guvernul!

De fiecare data s-a schimbat ceva si noi am ramas cu ochii in soare, intr-un judet care, conform statisticilor, este printre ultimele din tara la capitolele dezvoltare si nivel de trai. Botosanenii vor altceva, asteapta fapte concrete de la cei sapte parlamentari PSD care reprezinta judetul la carma tarii.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.