PNL: Minciuni acoperite cu stema municipiului de catre Ovidiu Portariuc

Timp de trei saptamani, actualul primar Ovidiu Portariuc a impanzit orasul cu panouri publicitare de mari dimensiuni.

Doreste cu tot dinadinsul sa arate ca a terminat Zona de agrement Cornisa, ca el este artizanul modernizarii stadionului municipal si ca el, doar el, a rezolvat problema cainilor vagabonzi din .

PNL Botosani dezavueaza minciuna – Parcul Cornisa nu este gata, cainii vagabonzi isi fac de cap in Piata Centrala iar nocturna stadionului municipal nu este sub nicio forma realizarea dlui Ovidiu Portariuc – dar mai presus de toate PNL Botosani se opune folosirii stemei muncipiului in campania electorala.

Spunem asta pentru ca Ovidiu Portariuc este, se pare, singurul candidat la primaria muncipiului Botosani, care isi permite sa faca acest lucru. De altfel, nici macar la nivel national alti candidati nu si-au permis sa recurga la astfel de metode.

Domnule primar, PNL va adreseaza doua intrebari:

1. Daca ati facut afisele de mari dimensiuni din banii dvs, cine v-a permis sa folositi stema muncipiului?

2. Daca doriti doar sa promovati activitatea municipalitatii, de ce folositi bani publici pentru a va face campanie electorala?

Domnule Ovidiu Portariuc, stema municipiului nu este a dumneavoastra, asa cum nu este a niciunui candidat: este doar a muncipiului Botosani, a locuitorilor sai si poate fi utilizata doar pe actele oficiale ale Primariei municipiului Botosani.

PNL va indeamna sa nu abuzati de pozitia pe care, vremelnic o ocupati, asa cum, va asiguram, candidatii nostri nu au facut-o si nu o vor face. Ati vorbit de pace politica, de proiecte pentru Botosani, dar recurgeti, in continuare, la o campanie electorala murdara.

Domnule Portariuc, scoateti stema municipiului de pe afisele electorale. Macar o data, dati dovada de corectitudine! si politica si administrativa!

Departamentul de comunicare al PNL Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.