PNL, pentru Doina Federovici: „Lasati demagogia deoparte si faceti ceva pentru judetul acesta!”

Constatam cu stupoare ca drumul national 28 B Targu Frumos – Botosani reprezinta ultimul tren pe care PSD spera sa-l mai prinda in perspectiva alegerilor din 2016, altfel nu ne putem explica iesirile publice insistente ale senatorului PSD Doina Federovici din ultimele zile si mai nou a primarului Portariuc ce si-a delegat atributiile de serviciu, insa este primul la declaratii politice. 

PSD persista in manipularea opiniei publice, iar exemplul cel mai elocvent este acela ca tocmai presedintele Comisiei de Buget Finante din cadrul Parlamentului, deputatul PSD Stefan Viorel a cerut imperios, la presiunea colegilor sai de partid, retragerea de catre domnul deputat PNL de Iasi, Anton Dobos, a amendamentului parlamentarilor PNL, desi acesta a sustinut in plenul sedintei necesitatea finantarii drumului national 28 B Targu Frumos. In aceste conditii,  ii sugeram doamnei senator sa isi fundamenteze aparitiile publice pe argumente solide si nu pe minciuni ambalate frumos pentru a da bine in fata botosanenilor, incercand sa castige capital de imagine pe marginea unui proiect pentru care a avut sansa timp de trei ani de zile de a-l promova si a obtine finantare, avandu-l drept premier chiar pe colegul ei, Victor Ponta.
 

Totodata, stimati colegi PSD, va reamintim ca in acest moment, dumneavoastra detineti majoritatea alaturi de UNPR atat in comisiile de specialitate cat si in Parlament, asadar lasati demagogia deoparte si faceti ceva pentru judetul acesta! 

 
Consideram ca toate atacurile din ultima vreme reprezinta doar propaganda electorala in ideea de a decredibiliza reprezentantii PNL in Parlamentul Romaniei. Departamentul de Comunicare al PNL Botosani   
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.