PNL vine cu surprize : oameni noi, care pot sa ajute partidul

Alaturi de sefii organizatiei judetene a PNL au venit, vineri, la conferinta de presa a partidului, trei noi liberali. Oameni abia intrati in partid. Doi vor candida la primarii in judet, iar unul va face parte din echipa lui Catalin Flutur.

„Am luat in serios solicitarile din ultima perioada, de a improspata echipa liberala, nu numaidecat de a aduce oameni foarte tineri, pentru ca avem experienta municipiului Botosani, ci de a aduce si oameni cu multa experienta, care sa ajute partidul”, a precizat Catalin Flutur, copresedinte al organizatiei judetene a PNL. 
 
Nou venitii in PNL sunt: primarul comunei Cristinesti, Marinica Stredie, fostul comandant al ISU Radu Anton, si fostl lider de sindicat Marius Orosanu. Radu Anton este candidatul surpriza al liberalilor la comuna Vorona, iar Marius Orosanu va face parte din echipa lui Catalin Flutur, aflandu-se pe lista pentru un mandat de consilier municipal. Radu Anton, cunoscut la nivel de judet prin activitatea sa din ultimii ani ca sef al ISU, este si el pregatit de lupta electorala in echipa lui Gheorghe Sorescu, pentru Consiliul Judetean.
 
„In primul rand cred ca botosanenii si voronenii merita mai mult… vin cu 22 de ani experienta in structurile centrale la Bucuresti, dupa care la Botosani. Faptul ca am gasit solutii in momente de criza, ma determina sa cred ca pot sa fac lucruri bune. Sivreau sa fac… Nu mai pun la socoteala ca prima apa bauta a fost la Vorona si amprenta primei ape baute ramane in gena fiecaruia dintre noi, si doresc ca si voronenii mei sa aiba o administratie facuta cu respect si pentru mers inainte”, a declarat Radu Anton.
 
La randul sau, Marius Orosanu sustine ca in decizia de a intra in PNL a cantarit mult si imaginea unor oameni din acest partid, nu doar ideologia liberala.
 
„Alegerea partidului a fost determinata si de oameni, nu numai doctrinar. Am considerat ca in PNL Botosani sunt oameni de actiune, oameni care isi asuma responsabilitati si care pot sa duca un lucru pana la capat. In activitatea anterioara, in general am construit, am dezvoltat si atunci cand am considerat ca nu mai pot sa aduc o plus valoare structurii din care fac parte, am lasat locul altora, pentru ca tin foarte mult ca in tot ceea ce fac sa fiu eficient si sa aduc plus valoare”, si-a explicat Marius Orosanu decizia. 
 
In ce-l priveste pe primarul de la Cristinesti, Marinica Stredie, surpriza trecerii la PNL a fost cu atat mai mare cu cat a castigat de trei ori primaria mergand in campanii cu ecologistii. Stredie afirma ca a fost convins de Costel Soptica sa intre in tabara liberala, cei doi cunoscandu-se inca din copilarie. In plus, „cand ai o echipa puternica in spate reusesti sa faci mult mai multe lucruri”, crede primarul de la Cristinesti, care spune insa ca, sufleteste, se simte inca legat de Partidul Ecologist.  Primarul a mai precizat ca echipa sa de ecologisti il va urma la liberali, sapte consilieri locali si viceprimarul.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.