Politia, sesizata sa-i gaseasca pe cei care au distrus afisele electorale cu Klaus Iohannis

Deputatul Cristian Roman ii acuza pe social democrati ca duc o „campanie electorala murdara”.Acesta a aratat ca in judet au fost distruse afisele electorale cu Klaus Iohannis.

De altfel, cei doi copresedinti ai Aliantei Crestin Liberale Botosani au depus, joi, o plangere penala la Inspectoratul Judetean de Politie, plangere in care au aratat ca multe din afisele electorale din judet cu candidatul Klaus Iohannis au fost distruse.

Cristian Roman a declarat in cadrul conferintei de presa a ACL ca pe afisele cu candidatul Aliantei la presedintie au fost lipite mesaje denigratoare. Mai exact, afisele electorale au fost distruse prin lipirea unor autocolante cu mesajul „sase case”.

„Cei doi copresedinti au facut plangere penala la IPJ si asteptam un raspuns privind distrugerea afiselor cu Klaus Iohannis. Este vorba despre lipirea unor stickere pe afisele noastre electorale, noi am transmis si fotografii cu aceste ilegalitati. Dar, daca vorbim din punct de vedere politic, ei se ingrijesc de cele sase case ale lui Iohannis, dar uita sa aduca aminte de unde are Ponta cele sapte case”, spune deputatul Cristian Roman.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.