Ponta: Este o umilinta pentru Romania sa aiba un presedinte ca Traian Basescu

victor ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat pentru Mediafax ca „este o umilinta pentru Romania sa aiba un presedinte ca Traian Basescu”.

Ponta a adaugat ca nu va fi niciun guvern PSD-PDL, iar USL va guverna deoarece „ceea ce decid oamenii nu poate fi intors de presedinte”.
„E foarte adevarat. Si eu exclud. Nu va fi niciun guvern PSD-PDL”, a spus Victor Ponta.
Pe de alta parte, intrebat despre faptul ca presedintele a spus ca s-a simtit jignit in ultimii ani de mandat, Ponta a recplicat: „Cred ca pentru Romania au fost opt ani de umilinte, pentru noi, ca romani, sa avem in functia de presedinte un om cu nivel atat de scazut si profesional si moral. Este o umilinta pentru Romania sa aiba un presedinte ca Basescu”.
Presedintele Basescu a anuntat, duminica, faptul ca daca USL va avea majoritate clara, nu va incredinta USL formarea noului Guvern, deoarece articolul 103 din Constitutie vorbeste despre partide politice si nu uniuni.
Victor Ponta a aratat ca vointa poporului nu poate fi „intoarsa de Traian Basescu”. „Vom guverna. Vom guverna. Ceea ce decid oamenii, nu poate fi intors de Basescu”, a spus Ponta.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.