Ponta vrea alti prefecti

victor ponta

Prefectii si secretarii de stat vor trebui sa predea stafeta oamenilor numiti de actuala putere. Primul ministru Victor Ponta a anuntat ca pregateste astfel de schimbari, insa nu intentioneaza sa treaca si la nivelele mai joase. Se multumeste cu prefecti noi, pentru ca la acest nivel se realizeaza colaborarea permanenta cu Guvernul.

Si directorii de institutii publice ar putea sa se teama pentru posturile lor daca nu vor respecta avertizarea premierului desemnat. Acesta a spus ca singura conditie impusa deocamdata sefilor de institutii deconcentrate este sa nu se amestece in campanii electorale. Ponta a aratat ca are dovezi sigure ca o astfel de implicare s-a facut pana in prezent.
In urmatoarele doua saptamani este posibil sa se cunoasca deja numele noilor prefecti.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.