PORTARIUC, despre TEREZA NICA: „Ii urez succes, e o femeie harnica”

Decizia Terezei Nica de a candida din partea unui alt partid pentru functia de primar al municipiului Botosani a fost o surpriza pentru colegii social-democrati ai acesteia. „Surpriza, intr-o anumita masura”, cum o defineste primarul Ovidiu Portariuc. Acesta sustine ca ar fi simtit ceva in ultimele luni legat de faptul ca Tereza Nica nu mai era la fel de activa in partid cum o stia din anii trecuti.

E clar ca pentru PSD este o lovitura in momentul in care „ii pleaca din casa” un om care, se stie, a muncit mult pentru partid atunci cand era mai mare nevoie de implicarea sa, mai exact in campania electorala si dupa aceea in organizatia de femei a partidului.
 
Primarul sustine insa: „mergem inainte, pleaca unul, vine altul”. Ovidiu Portariuc ii ureaza succes colegei de partid in activitatea ce urmeaza deciziei pe care aceasta a luat-o. 
 
Deocamdata, Tereza Nica nu si-a dat demisia din PSD. 
 
„Ii urez succes in drumul pe care l-a ales, fiecare are motivațiile personale si ia deciziile asa cum crede. Pana la urma, fiecare soldat are bastonul de maresal… M-a surprins, intr-o anumita masura, pentru ca domnia sa, in urma cu jumatate de an, declarase ca nu mai are timp de politica. Declarase ca se retrage pentru a se dedica mai mult familiei. Acum m-a suprins aceasta revenire si reintrare in acest domeniu. Ii urez succes, e o femeie harnica”, a afirmat primarul Ovidiu Portariuc. 
 
Despre o eventuala alianta a PSD cu UNPR la nivel de judet, Portariuc a spus categoric ca nu vede aceasta posibilitate. PSD alege calea de unul singur, dupa esecul aliantei cu care a pornit in 2012.
 
„UNPR la nivel de municipiu Botosani este aproape inexistent si va fi foarte greu sa acceada la Consiliul Local un asemenea partid. In acest moment nu avem in vedere incheierea unei aliantei cu UNPR la nivelul municipiului Botosani. Asa cum stau lucrurile si cum am stabilit in cadrul partidului, vom merge singuri”, a mai precizat Portariuc.
 
De altfel, nici UNPR nu are de gand sa se alieze cu PSD, in Botosani, in cursa electorale la „locale”. 
 
„Nici noi. De aia avem candidat, avem si liste de consilieri locali, de consilieri judeteni. Avem oameni foarte buni. Am vazut ce a declarat domnul Ovidiu Portariuc ca UNPR este un partid reprezentat slab pe Botosani. Insa eu pot spune ca nu. Va avea surprize si va vedea ca va fi destul de reprezentat pe Botosani”, a conchis, cu convingere, femeia care se pregateste sa intre in cursa pentru Primaria municipiului Botosani.  
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.