PPDD: Filiala Botosani are o noua conducere

liliana minca si dan diaconescu

Consilierul local Marius Cristescu a fost inlocuit din functia de presedinte a PPDD Botosani cu deputatul pe colegiul Saveni Liliana Minca.

Incepand de luni, 14 ianuarie, noul presedinte interimar al Biroului Permanent Judetean al PPDD Botosani este doamna Liliana Minca.
La data respectiva, Biroul National de Coordonare, prin Hotararea nr. 23/14.01.2013, a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean Botosani, urmand ca presedintele BPJ dizolvat al PPDD Botosani sa predea  noului presedinte toate materialele si documentele existente in cadrul organizatiei.
„Pentru a nu lasa loc de interpretari eronate ale hotararii in cauza, precizam ca misiunea presedintelui interimar Liliana Minca este  de reglementare si eficientizare a activitatii organizatiei Botosani”, a mai adaugat Marian Morosanu, seful de cabinet al deputatului Liliana Minca.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.