PREMIERA la PDL Botosani

Aproximativ 500 de membri ai Partidului Democrat Liberal Botosani s-au reunit in Consiliul  Extraordinar de Coordonare Judetean s-a reunit joi seara, pentru intalnirea cu cei trei democrat-liberali intrati in cursa pentru desemnarea candidatului pentru presedintia Romaniei.

La sedinta, care a avut loc in sala mare a Hotelului Rapsodia, au participat aproximativ 500 de membri PDL care sambata, isi vor exercita votul pentru unul dintre cei trei candidati propusi, respectiv Simona Cretu, Gheorghe Falca si Catalin Predoiu.

Este o premiera pentru politica botosaneana ca trei membri unui partid politic „sa lupte” pentru candidatura la alegerile prezidentiale. Este un model folosit de americani de foarte multa vreme si face parte din jocul politic al un stat democratic.

Chiar presa internationala a semnalat ceea ce se intampla in prezent in PDL. Deutsche Welle a titrat chiar ca Partidul Democrat Liberal a revolutionat politica romaneasca.

Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani, a precizat ca este o premiera pentru Botosani, dar si un exercitiu cu adevarat politic.

„Este primul exercitiu cu adevarat democratic pe care un partid politic din Romania il pune in aplicare. Pentru a intra in cursa prezidentiala de anul viitor, candidatul PDL trebuie mai intai sa fie recunoscut, ales si apoi sustinut in marea campanie de catre toti membrii partidului sau. Acest vot va da legitimitate si incredere”, a declarat Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani.

Candidatii si-au expus programele proprii pentru a obtine sustinerea membrilor organizatiei in vederea unei candidaturi la alegerile prezidentiale de anul viitor.

Alegerile pentru desemnarea celui care va candida la alegerile prezidentiale de anul viitor din partea PDL vor avea loc sambata, 26 octombrie, intre orele 9.00 si 17.00 in 5 sectii de votare de pe teritoriul judetului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.