Premierul Ponta, primit la Botosani de PSD-isti cu aplauze, imbratisari si pupaturi

Primul ministru Victor Ponta a efectuat, joi seara, o vizita scurta la Botosani, oficialul dorind sa inmaneze personal cheile microbuzelor scolare trimise in judet si sa faca o inspectie la drumul Botosani-Suceava, reabilitat si modernizat, a carui receptie este programata spre sfarsitul acestei luni.

L-a insotit in aceasta vizita vicepremierul Liviu Dragnea, fiind prezent si directorul Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Narcis Neaga, precum si Mihai Busuioc, secretar general adjunct in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale.

Sotia premierului, Daciana Sarbu, l-a insotit pe acesta in vizita de la Botosani, fiind insa o prezenta cat se poate de discreta.

La Prefectura, acolo unde a ajuns premierul pe la ora 18,00, s-au adunat primari social-democrati, sefi de institutii, parlamentari ai partidului de guvernamant.

In fata Primariei Botosani cateva zeci de persoane, majoritatea pensionari, s-au aliniat sa-l intampine pe premier, chiar daca afara temperatura era greu de suportat.

Seful Guvernului a fost asteptat de prefectul Costica Macaleti, primarul Ovidiu Portariuc si de presedintele organizatiei judetene a PSD, Andrei Dolineaschi.

Premierul si cei ce l-au insotit au coborat dintr-un microbuz, au urcat in graba in biroul prefectului, iar dupa creo zece minute au coborat in sala de sedinte, unde social-democratii le-au facut o primire cu aplauze.

Victor Ponta li s-a adresat celor prezenti, laudand guvernul pe care-l conduce pentru ceea ce a adus Botosaniului, insiruind o multime de promisiuni si, ca senzatia de campanie electorala sa fie deplina, a venit si cu atacuri dure la un alt personaj important din administratia judetului, dar care face parte din tabara politica adversa, presedintele CJ.

A urmat apoi scena inmanarii cheilor celor 11 microbuze scolare, in drum spre care pensionarii l-au asaltat, l-au pupat si, bineinteles, i-au urat suces in campanie pentru a-i „scapa de Basescu”. Unii i-au dat scrisori cu diverse doleante.

S-a ales si cu declaratii din partea unor pensionare. „Va iubesc, vreau sa va pup” i-a spus o pensionara, care a si sarit sa-l stranga in brate. Mare parte din varstnicii „mobilizati” in Piata Revolutiei sunt insa membri ai PSD.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.