PRESEDINTELE BASESCU: Decizii populiste pot sa dezechilibreze Romania

traian basescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, la intalnirea cu directorul FMI, Christine Lagarde, ca Romania este pe drumul cel bun in privinta macrostabilitatii economice, dar ca prin decizii populiste tara noastra poate sa se dezechilibreze, aratand ca aceasta tendinta exista in acest moment.

Traian Basescu a spus ca are cateva idei privind un nou acord cu FMI, aratand ca in prezent Romania este pe drumul cel bun in privinta macrostabilitatii economice, dar nu este definitiv consolidata si trebuie lucrat din greu pentru a mentine aceasta macrostabilitate.

„Uitandu-ma pe cifre, pot constata ca decizii populiste pot sa dezechilibreze Romania, ai aceasta tendinta exista in acest moment in Romania”, a afirmat Traian Bssescu, citat de Mediafax.

1 COMENTARIU

  1. Base’ a turnat GUVERNUL, pentru ca este un turnator profrsionist format la scoala turnatorilor activi, inca din tineretile sale. Ba mai mult, lasa impresia ca a fost racolat de o agentura straina in folosul careia lucreaza. Actioneaza ca un criminal industrial, impotriva tarii sale. E groaznic!!!

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.