Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta CSM in aceasta dimineata

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la sedinta CSM din aceasta dimineata: Este inadmisibil, inacceptabil, un scandal, o bataie de joc sa adopte Guvernul o ordonanta noaptea

Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta CSM de miercuri dimineata de la ora 9.00.

„Este inadminisbil, inacceptabil este un scandal, o bataie de joc. Nu se poate ca Guvernul sa adopte noaptea, fara avizul CSM, fara sa fie inclusa pe ordinea de zi, o ordonanta de urgenta într-un domeniu atat de sensibil cum este Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Aceasta chestiune nu este torelabila. Pentru a vedea cum vede sistemul de justitie acesta chestiune am venit astazi aici”, a declarat presedintele Klaus Iohannis la CSM.

Seful statului a prezidat sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii. Presedintele CSM a precizat ca se iau in calcul solutii pentru oprirea efectelor ordonantei de urgenta.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.