PRESEDINTELE PNL BOTOSANI: In 2016, candidatii dreptei vor castiga toate alegerile!

florin turcanu

Florin Turcanu a facut cateva previziuni legat de alegerile locale si parlamentare din anul 2016.

Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, este foarte sigur ca, peste doi ani, la alegerile locale candidatii dreptei vor castiga la Botosani.

Acesta este decis sa faca tot ce poate pentru ca Primaria Botosani sa fie castigata in 2016 de candidatul dreptei, indiferent cine va fi acesta.

„Cum candidatul dreptei va castiga presedintia Romaniei, iar dupa europarlamentare va fi o dreapta puternica in Romania, asa va spun ca si la Botosani candidatii dreptei vor castiga in 2016 toate alegerile”, a spus Florin Turcanu.

Legat de alegerile europarlamentare, presedintele PNL Botosani face un apel catre toate partidele de centru-dreapta pentru a realiza un protocol de colaborare impotriva fraudarii votului.

„Voi cere un protocol de colaborare la europarlamentare cu toate partidele de centru-dreapta sa pazim democratia, sa pazim sectiile de votare, pentru ca noi nu avem STS si nu ne-am dorit niciodata sa furam voturi”, a mai spus Florin Turcanu. (Adrian Dimitriu)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.