Presedintele PNL Botosani, Senatorul Costel Soptica: „Intre Romania reala si Romania lui Liviu Dragnea este o distanta ca de la cer la pamant!”

Romanii asista cu stupefactie si uimire la modul in care este prezentat, in aceste zile, presedintele PSD Liviu Dragnea pe marea majoritate a instrumentelor mass media nationale. Practic, liderul partidului de guvernamant este omniprezent peste tot, se imbraca in costum popular, canta, joaca, danseaza, traseaza sarcini guvernarii, dicteaza investitii si principii de urmat, remaniaza, isi da cu parerea, face si desface! Este insa de mirare faptul ca tot ceea ce intreprinde seful PSD este punctat de marea majoritate a posturilor nationale de televiziune, ca si cum, vezi Doamne, Liviu Dragnea ar fi singurul salvator al natiunii si nimeni si nimic nu s-ar mai putea desfasura in Romania fara ca dansul sa isi dea cu parerea!

Consider ca acest mod de a-i canta in struna lui Liviu Dragnea de catre mass media este unul daunator din punct de vedere democratic. Fiecare om politic ar trebui sa isi gestioneze activitatea in conformitate cu prioritatile partidului si a guvernarii, dar nu cred ca cineva isi imagineaza ca tot ceea ce face si spune liderul social democrat este adevarat. In consecinta, exista din pacate si politicieni care isi ghideaza actiunile dupa anumite interese personale si de grupuri clientelare, si mai putin dupa agenda necesitatilor cetatenilor.

Nu comentez modul in care fiecare actiune si fiecare vorba ale presedintelui PSD sunt reliefate in presa! Pana la urma, fiecare televiziune isi face propria politica, dar faptul ca se exagereaza cu popularizarea acestui domn nu mi se pare in regula. Sustin libertatea de exprimare politica, dar de aici si pana la a-l transforma pe Liviu Dragnea in detinatorul adevarului absolut si singura „minte luminata” din Romania este cale lunga!
Adevarul este ca seful PSD a inceput in aceste zile campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2019! Este dreptul domniei sale de a candida la cea mai inalta demnitate in statul roman, in ciuda condamnarii si a celorlalte probleme cu justitia pe care le are! Indemn insa romanii sa nu se lase pacaliti de aceasta modalitate de a face politica la televizor! Romania reala, adevaratele probleme ale oamenilor, necazurile, suferintele, criza locurilor de munca, rata enorma a saraciei, lipsa apei si a canalizarii, neajunsurile din scoli si spitale, toate acestea nu se vad nici in discursurile bombastice ale lui Dragnea, nici la televizor si nici nu apar in pseudo-cresterea economica trambitata de PSD.

In concluzie, romanii trebuie sa dea dovada de moderatie atunci cand il privesc si il asculta pe acest politician condamnat penal, care pozeaza acum in cel mai corect om de pe pamant! Asa cum am mai spus, viata reala este departe de Romania prezentata de Liviu Dragnea si partidul de guvernamant, iar de la promisiuni la realitate este o distanta uriasa!

comunicat – Costel Soptica

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.