PRIMARI care se pregatesc sa TREACA in TABARA PUTERII

Liberalii acuza maniera agresiva in care PSD a trecut la recrutat primari. Copresedintele Aliantei Crestin Liberale Botosani, Florin Turcanu, sustine cu tarie ca lupta pentru primari inceputa de PSD se da cu bani grei, cu sume mari puse la bataie de partidul de guvernamant.

Cativa primari s-ar fi aratat tentati de promisiuni  si isi fac bagajele pentru a trece in tabara celor de la guvernare.

“Se fac presiuni majore cu promisiuni mari, cu bani multi. Eu, deocamdata, din ceea ce cunosc, primarii de la Pomarla si Avrameni se pare ca vor trece la alte partide. Primarul de la Avrameni va pleca la UNPR si cel de la Pomarla la PSD. Dar nu este o problema la Avrameni, ca daca pleaca, am echipa buna acolo. Lunca era plecata, Iliseu Horia merge cu noi la Brasov(n.r. intalnirea alesilor locali ai ACL, de la sfarsitul acestei saptamani). Presiunile sunt foarte mari, i-au blocat conturile domnului primar,  Finantele i-au blocat 6 miliarde de lei vechi, avea un proiect, si este chemat la biroul marelui om si i  se spune:  daca treci la noi o sa ai bani, daca nu, o sa faci, o sa dregi…Dar nu vreau sa intru in detalii… Baietii astia vin si promit in stanga, in dreapta, au si in geanta… Eu nu am. Eu ma duc cu buzunarele goale si promisiuni politice, atat”, a declarat Florin Turcanu, copresedinte al ACL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.