PRIMARI din ACL: duminica am pierdut o batalie, dar nu razboiul!

In numele primarilor din cadrul Aliantei Crestin – Liberale din judetul Botosani  dorim sa facem urmatoarele precizari:

Rezultatul din primul tur al alegerilor prezidentiale este unul asumat de intreaga echipa, inclusiv de noi, primarii din judetul Botosani.

Este adevarat ca scorul nu este unul multumitor pentru noi, insa, faptul ca cetatenii acestui judet au ales sa puna stampila pe candidatul PSD nu reprezinta decat dovada manipularii grosolane a unor televiziuni de la nivel central.

Atat la nivelul conducerii partidului, cat si la nivelul fiecarei comunitati in parte s-au facut eforturi in sensul in care campania murdara dusa de PSD sa nu decida soarta acestei tari. Din pacate insa oamenii au fost mintiti si  manipulati!  Si-au batut joc inclusiv de romanii din Diaspora carora le-a luat sansa de a vota pentru ca stiau ca optiunea lor nu este Victor Ponta!

Suntem in continuare alaturi de partid, alaturi de conducerea partidului, suntem o echipa unita si suntem convinsi ca pentru turul doi al alegerilor, vom reusi sa decidem soarta acestei tari.

Intr-adevar, duminica am pierdut o batalie, dar nu razboiul!

                    Primari,
                Aurel Ungureanu – Varfu Campului
                Dan Oloeru – Flamanzi
                Catalin Rotundu – Dangeni

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.