PRIMARI care „JOACA la DOUA CAPETE”

florin turcanu

„Au jucat baietii la doua capete si de asta am ajuns unde am ajuns, in judet si in tara…”, spunea, marti, presedintele Organizatiei judetene PNL, Florin Turcanu si copresedintele ALIANTEI CRESTIN LIBERALE (ACL),

Turcanu sustine ca la alegerile europarlamentare un numar deloc de neglijat de primari liberali au tradat, au „jucat la doua capete” pentru a se pune bine cu guvernantii in speranta ca vor fi favorizati la alocarea unor fonduri, de unde si rezultatele nesatisfacatoare inregistrate de PNL, atat in judet cat si in tara, care au dus la schimbarea liderului Crin Antonescu.

Au tradat, fie si prin neimplicare in pregatirea campaniei, in discutile cu cetatenii din localitatie lor.

Despre primarii din judet care au facut jocul puterii, in diverse moduri, Florin Turcanu spune ca „au fost destui, nu chiar jumatate, dar au jucat destui”.

De unde GUSTUL AMAR …

„Dupa europarlamentare am avut un gust foarte amar in ceea ce priveste relatia mea cu unii colegi din partid, care joaca inca la doua capete. Sper ca acum sa ineleaga sa se implice in campanie. Sunt obligati, conform statutului, sa se implice in campanie, dar eu, cat voi mai fi presedinte, nu voi mai permite ca un primar care nu se implica, sa mai fie membru PNL dupa alegeri. Si asta de a doua zi dupa alegerile prezidentiale”, a spus Florin Turcanu.

Seful PNL Botosani a facut aluzie si la prezenta unor primari liberali la masa unde au stat PSD-istii cu ocazia recentei vizite a premierului Victor Ponta la Botosani.

„Sunt convins ca niciun primar PNL, fara sa faca un compromis, nu a reusit sa stea la masa aceea”, a spus Florin Turcanu.

In campania electorala pentru alegerile prezidentiale, in judet conducerea campaniei va fi facuta de copresedintii ACL, respectiv Catalin Flutur si Florin Turcanu.

„Ne vom asuma si partile pozitive si cele negative ale acestei campanii”, a concluzionat Florin Turcanu.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.