Primarul Catalin Flutur a primit relaxat vestea caderii Guvernului

catalin flutur

Miscarea pentru Botosani, prin presedintele sau Catalin Flutur, si-a exprimat parerea legat de trecerea motiunii de cenzura.

„Ceea ce s-a intamplat astazi este un lucru normal si firesc si care respecta jocul democratic. Am urmarit detasat dezbaterile de astazi si chiar n-am avut nici un fel de emotii. Poate o sa vi se para ciudat dar eu personal de peste un an mi-am exprimat public opinia de a iesi de la guvernare, atat in sedinta de Birou Permanent National, cat si in forurile decizionale ale partidului. Trebuia sa-i lasam sa arate ce pot. Va spun eu ce pot: nimic! Lucrurile bune vor continua sa se intample in Botosani indiferent de Guvernul in functie. Pot spune ca, la limita, Botosaniul n-a depins niciodata de Guvern. Toate proiectele majore care au schimbat fata orasului s-au facut din fonduri europene. La fel si in judet. Suntem printre campionii Romaniei la atragerea de fonduri europene. In calitate de primar am fost si la putere si in opozitie si – alaturi de consilierii locali care ne-au sustinut – putem afirma ca ne-am facut temele”, a declarat Catalin Flutur.
Referitor la consecintele pe care motiunea de cenzura le va avea asupra tarii, liderul Miscarii pentru Botosani sustine ca, cel putin pe termen scurt, acestea vor fi dezastruoase.
„USL a aratat ca isi doreste puterea chiar cu pretul distrugerii echilibrului tarii. Leul s-a prabusit pe pietele interbancare din cauza instabilitatii politice. Asta a reusit sa faca USL astazi. Acelasi lucru este vizibil si la nivelul judetului Botosani. Liderii USL se intrec in declaratii prin care sustin ca vor puterea dar nimeni nu vine cu nici un proiect concret pentru Botosani. Poate asa inteleg ei ca se face politica, dar in nici un caz nu se face asa administratie”, a adaugat Flutur.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.