PRIMARUL OVIDIU PORTARIUC pleaca in concediu in septembrie

ovidiu portariuc

Inca de la inceputul lunii iunie primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, a anuntat ca in aceasta vara va avea multa treaba ceea ce a dat de inteles ca nu va pleca in concediu. Totusi, a anuntat recent ca va pleca cateva zile cu familia dar abia in luna septembrie.

Primarul Portariuc a spus ca finalizarea lucrarilor la Stadionul Municipal inainte de inceperea campionatului national de fotbal este unul din motivele de a nu pleca in concediu.

Rezolvarea problemei cainilor de pe strazi ii sta ca un ghimpe actualului primar. De aceea a spus ca in luna iulie se va incerca sa se finalizeze lucrarile la padoc. Deja, luni, 8 iulie, au fost numite societatile care vor construi acest padoc. Este vorba de Dio Construct si Cibogaz.

O alta problema stringenta este obtinerea cofinantarii la Parcul de Agrement Cornisa. In urma unui audit, reprezentantii IFC, care se ocupa cu negocierile cu Banca Mondiala in vederea obtinerii unui imprumut, au spus ca vor obtine doar 33 milioane de lei din cele 42 de milioane de lei cat a solicitat municipalitatea. Astfel, primarul Ovidiu Portariuc a declarat ca va solicita un imprumut de 25 milioane de lei de la o banca comerciala.

Asa ca abia in septembrie primarul municipiului Botosani Ovidiu Portariuc va putea sa plece cateva zile cu familia.

Intrebat unde va pleca, edilul a spus ca va merge la mare si, in special, la Mamaia pentru a se intalni cu prietenul si colegul sau de partid Radu Mazare.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.