Primarul PORTARIUC a felicitat femeile din municipiu! (FOTO)

Doamnele si domnisoarele din municipiul Botosani au primit, sambata, cate o floare si o felicitare si de la Ovidiu Portariuc si social-democrati.

Primarului Ovidiu Portariuc, alaturi de colegii lui din PSD Botosani au oferit cate o floare femeilor de toate varstele pe care le-au intalnit pe strada. (CLICK PE POZA)

Cu bratele pline de lalele rosii, de care era prins un mesaj, social-democratii au vrut sa le transmita femeilor un gand cu ocazia zilei lor.

Alaturi de edil a mai fost viceprimarul Cosmin Andrei, consilierii locali Tereza Nica, Calin Bosovici, Ady Petrusca, dar si Costel Lupascu, presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.

„Le transmit tuturor femeilor multa sanatate, bucurie, fericire in familie, liniste sufleteasca, o primavara frumoasa de care sa se bucure. Sunt fericit  ca astazi, de 8 martie, a aparut si soarele. La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.