PRIMARUL RELU TARZIORU, curtat de PSD

relu tarzioru

Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele Consiliului Judetean, care sustine ca primarul orasului Saveni, Relu Tarzioru, a primit o invitatie la negocieri cu PSD pentru a trece in tabara acestui partid.

Florin Turcanu spune cu tarie ca informatiile sale in acest sens sunt „suta la suta sigure”. Cat despre hotararea colegului sau de partid, Turcanu spune ca are incredere in maturitatea politica a lui Tarzioru.

„In partid este libertate. Stai cat vrei si pleci cand vrei. Nu-i ca la puscarie, unde te-a bagat si pleci cand iti vine termenul. Realitatea este ca PSD i-a facut oferta sa plece. Domnul primar va decide. Eu consider ca este destul de matur politic si nu va face greseala sa plece”, a declarat Florin Turcanu.

Acesta mai afirma ca desi il leaga o prietenie si o colegialitate de ani buni in partid cu primarul din Saveni, nu il poate impiedica pe Tarzioru sa ia decizia de a pleca in tabara social democratilor.

„Alegerea este in mana domnului Tarzoru, are toata libertatea sa aleaga”, a incheiat presedintele CJ Botosani Florin Turcanu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.