Home Politica Probleme de comunicare la PRIMARUL PORTARIUC

Probleme de comunicare la PRIMARUL PORTARIUC

ovidiu portariuc

Este de parere primarul comunei Vlasineti, Lucian Trufin. Dar, in acelasi timp, este optimist ca edilul de la Botosani va realiza ceea ce a promis.

Vicepresedintele PSD Botosani Lucian Trufin a recunoscut ca primarul Ovidiu Portariuc are probleme de comunicare. Insa, acesta este optimist pentru cat de curand aceste lucruri se vor remedia.

Totodata, social-democratul a vrut sa mai precizeze ca partidul il sustine mai departe chiar daca realizarile edilului de la Botosani nu sunt pe masura asteptarilor.

„Am mare incredere in domnul primar ca isi va duce mandatul pana la capat si isi va realiza obiectivele. Are probleme de comunicare dar o sa le rezolve. Avem noroc ca politica de la centru nu ne influenteaza atat de mult. Noi chiar facem administratie. La nivelul Vlasinestiului, functioneaza USL-ul. Avem un viceprimar liberal. Campanie facem in ultimul an. Deocamdata avem treaba. Nu prea ii inteleg pe cei de aici dar treaba lor”, a declarat Lucian Trufin.

1 COMMENT

  1. Cu cine are probleme de comunicare??? La televizor, vorbeste cursiv si are o voce deosebit de frumoasa.

    In legatura cu problemele de la Primaria Botosani sau pe linie politica???

    Pe linie ierarhica, nu are sefi! Vrea cineva sa i se subordoneze Primarul si el nu vrea??? Foarte bine, doar are personalitate!!!

Comments are closed.

Exit mobile version