Procurorul DNA din dosarul lui Ponta: Copy-paste si in privinta greselilor de ortografie

Site-ul „Lumea Justitiei” a publicat procesul-verbal de aducere la cunostinta a calitatii de suspect in cazul lui premierului Victor Ponta, semnat de procurorul DNA Jean Uncheselu. Procurorul precizeaza ca cele 16 inscrisuri oficiale au fost facute prin metoda copy-paste, fiind inlcuse si greselile de ortografie.

Jean Uncheselu mai arata ca Ponta s-ar fi inteles cu Sova sa intocmeasca rapoartele de activitate, corespunzatoare celor 16 luni cat a durat conventia. Procurorul arata ca specializarea juridica a lui Ponta era dretul penal, iar asistenta juridica trebuia data doar in acest domeniu.
 

La data respectiva, Sova si Asociatii avea doar cativa clienti in aceasta situatie, printre care si societatea MFA Mizil SA. 

 
“Astfel, s-au intocmit in fals prin metoda copy-paste 16 inscrisuri corespunzatoare fiecarei luni in intervalul septembrie 2007 – decembrie 2008, folosindu-se ca model inscrisurile privind activitatea desfasurata pentru clientul MGA Mizil de avocatii Iacob Mihai Bogdan, Enache Madalin, Popa Alina Nicoleta si Constantin Marius Eduard din cadrul SCA „Sova si Asociatii”(…) Activitatile pretins a fi efectuate de Ponta Victor Viorel mentionate de acesta in rapoarte sunt copia fidela, literalmente, inclusiv in privinta greselilor de ortografie, a activitatilor efectuate de cei patru avocati pentru clientul MFA Mizil“, se arata in referatul DNA, scrie evz.ro.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.