Profesoara pregatita de PMP pentru cursa electorala de la Ungureni

Partidul Miscarea Populara pregateste si femei pentru bataliile electorale. Sefii partidului vor sa castige cu candidate femei primariile comunelor Ungureni, Todireni, Calarasi, Hlipiceni si Nicseni.

La Ungureni, de exemplu, incearca sa aduca la primarie o profesoara. 
 
Este vorba de Liliana Badale, care si-a facut deja o lista cu prioritati cu care sa vina in intampinarea problemelor comunitatii, pentru a le gasi rezolvare. 
 
Liliana Badale este profesoara de tehnologie in ciclul gimnazial. Asa ca una din problemele asupra careia isi va concentra atentia, daca va ajunge primarita, este legata de scoala. Vrea sa construiasca o cladire anexa la Liceul Tehnologic Plopenii Mari. Si mai spune ca, din postura de primar al comunei, ar face tot posibilul sa doteze scolile cu mobilier nou. Si mai vrea sa aduca asfaltul in toate cele 12 sate ale comunei. Pe langa imbunatatirea infrastructurii rutiere, mai este preocupata de gestionarea spatiilor verzi si a pajistilor. 
 
Ceva experienta in administratie are. A ajuns consilier local pe lista PP-DD, in 2012. Acum este la PMP deoarece simpatizeaza acest partid, dupa cum a explicat in ultima conferinta de presa de la sediul organizatiei botosanene a acestei formatiuni politice. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.