Promisiuni de sprijin financiar din Fondul Solidaritatea pentru mai multe familii din judet

doina federovici

Social democratii botosaneni au anuntat ca familiile ale caror locuinte au fost deteriorate de ploile si viiturile produse in această vară, vor primi fonduri pentru reparatii la case. Asta se va intampla “in perioada imediat urmatoare”, sustine senatorul Doina Federovici.

“Avem in vedere pentru perioada imediat urmatoare ca din Fondul  Solidaritatea sa obtinem si sumele necesare pentru reparatia locuintelor care au fost lovite in acea perioada (n.r. iulie 2014), pentru ca si cetatenii respectivi au nevoie de sprijin financiar in acest sens. Prin Ministerul Dezvoltarii nu au putut fi alocate fonduri decat pentru refacerea infrastrucrurii rutiere”, a declarat Doina Federovici in cadrul conferintei de presa saptamanale a PSD Botosani.

In ce priveste fondurile alocate pentru refacerea infrastructurii afectate de ploile şi viiturile produse în această vară, Doina Federovici sustine ca din 22 de judete care au de primit astfel de sume, Botosaniul este pe locul cinci in privinta consistentei alocarii.

“Am discutat cu primarii si nu se pune problema sa nu poata cheltui sumele de bani primite, in perioada imediat urmatoare. Este o gura de oxigen pentru comunele greu incercate in iulie, cand au fost acele intemperii… Noi, parlamentarii PSD de Botosani, am preluat aceasta situatie imediat dupa ce a fost finalizata de catre Prefectura si ISU prin comisiile de specialitate. Am discutat aceasta situatie in repetate randuri. Nu a fost posibil sa se acorde aceste sume mai devreme”, a mai specificat senatorul PSD.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.