PSD a angajat-o pe Elena Băsescu la Camera Deputaților

elena basescu

Fiica fostului președinte Traian Băsescu, lucrează acum la Camera Deputaților. Ea a fost angajată în calitate de consilier la Comisia de Afaceri Europene a Camerei Deputaților. Comisia este condusă de un reprezentant al PSD, iar angajarea s-a făcut cu acordul acestuia.

Până la alegerile parlamentare, Elena Băsescu a lucrat în Parlament în cadrul grupului parlamentar al PMP. După alegeri, PMP nu a mai intrat în Parlament, însă a rămas angajată a Parlamentului. Ea câștigă un salariu de 6.000 de lei pe luna, scrie Libertatea.

Angajarea ei la Comisia pentru Afaceri Europene nu ar fi fost posibilă fără acordul președintelui comisiei, Ștefan Musoiu, care face parte din PSD.

Trebuie menționat că Elena Băsescu este foarte bună prietenă cu deputatul PSD Laura Vicol. Cele două au postat pe rețelele de socializare numerose imagini de la evenimente mondene la care au participat împreună.

Elena Băsescu a candidat la alegerile parlamentare din 2020 pentru un post de deputat de Constanța. Din păcate pentru ea, PMP nu a mai intrat în Parlament. În perioada 2009- 2014 Elena Băsescu a fost europarlamentar PDL.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.