PSD Botoșani a inițiat PETIȚIA SĂNĂTATEA – PRIORITATE NAȚIONALĂ!

Semnează și tu pe site-ul: petitieonline.com/sntatea__prioritate_naional

Candidații PSD Botoșani pentru Parlamentul României alături de președintele Consiliului Județean, Doina Federovici și primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei au inițiat Petiția „SĂNĂTATEA – PRIORITATE NAȚIONALĂ, siguranța cadrelor medicale și siguranța spitalelor – o prioritate pentru siguranța pacienților”, care să le garanteze românilor că, indiferent de partidele care sunt la guvernare, sănătatea oamenilor, personalul medical și spitalele vor fi priorități absolute.

Petiția propune semnarea PACTULUI PENTRU SĂNĂTATE prin care:

  • Toți românii să aibă acces la asistență medicală
  • Tot personalul medical să fie respectat, protejat și echipat cu materiale sanitare
  • Depolitizarea totală și reală a sistemului de sănătate
  • Colaborarea permanentă între autoritățile centrale și locale, indiferent de partid
  • Profesionalizarea managementului spitalelor și a direcțiilor de sănătate publică
  • Debirocratizarea de la toate nivelurile sistemului medical
  • Finanțarea adecvată și permanentă a sistemului sanitar prin creșterea alocărilor în PIB

Liberalii și toți aliații lor de la guvernare trebuie să înțeleagă gravitatea momentului și să lase orgoliile și interesele electorale deoparte și să se concentreze pe soluțiile pentru salvarea vieților românilor. Stimați guvernanți, lăsați campania electorală și, măcar în ceasul al doisprezecelea, combateți pandemia de COVID și efectele devastatoare pe care le-a generat în viața fiecărui român. Nu îi abandonați pentru interese politice de moment! Avem nevoie de un moment zero de la care să pornim pentru a le garanta cetățenilor că sănătatea este prioritate absolută”, a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici.

Având în vedere că sănătatea reprezintă un drept fundamental și o condiție esențială pentru dezvoltarea economică a țării, ca urmare a faptului că, în ultimii treizeci de ani, au fost inițiate demersuri permanente de reformare a sistemului sanitar, niciodată duse până la capăt, facem un apel către toate partidele parlamentare, să se așeze la aceeași masă pentru adoptarea și semnarea unui PACT PENTRU SĂNĂTATE, care să asigure românii că începând cu 6 decembrie, indiferent cine va fi la guvernare pentru următorii patru, opt sau 12 ani, sănătatea va fi principala prioritate”, a declarat deputatul PSD Marius Budăi.

Liderii PSD Botoșani îndeamnă botoșănenii să intre pe site-ul https://www.petitieonline.com/sntatea__prioritate_naional pentru a semna PETIȚIA SĂNĂTATEA – PRIORITATE NAȚIONALĂ – Siguranța cadrelor medicale și siguranța spitalelor – o prioritate pentru siguranța pacienților!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.