PSD Botosani: Guvernul Ponta rezolva inca un obiectiv major pentru judet

PSD Botosani anunta demararea unui nou proiect de anvergura pentru judetul Botosani- centura ocolitoare a municipiului Dorohoi.

Studiul de fezabilitate pentru centura ocolitoare a Dorohoiului a fost publicat deja pe site-ul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), urmand ca acesta sa intre in faza de proiectare in 2015.

Din estimarile specialistilor, se vor construi 11 kilometri de drum. Proiectul va fi finantat prin programul european pentru dezvoltarea transportului  cit si din alocari de la bugetul de stat, prin CNADNR.
 
„Centura ocolitoare a municipiului Dorohoi este, fara indoiala, cel mai important obiectiv al administratiei locale. Aceasta investitie are rolul de a proteja reteaua de infrastructura a orasului, pe care o reabilitam acum, tot din fonduri europene. Mai mult, orice investitie in infrastructura este deosebit de importanta nu doar pentru Dorohoi, ci pentru intreg judetul. O infrastructura buna are rolul de a stimula relatiile comerciale si investitiile in zona. Iata ca acum, pe langa drumul Botosani-Suceava, cea mai mare investitie din judet din ultimii 30 de ani, vom avea si centura ocolitoare a municipiului Dorohoi”,a declarat primarul Dorohoiului, Dorin Alexandrescu.
 
In municipiul Dorohoi, perioada 2012-2013 s-au realizat mai multe obiective de investitii cu ajutorul guvernului Ponta precum modernizarea principalei artere de circulatie din oras, refacerea cailor de acces si trotuarelor din cartierul Dumbrava Rosie cat si constructia a 24 de locuinte sociale pentru tineri.
 
„Premierul Victor Ponta a alocat cele mai multe fonduri pentru judetul nostru. Fiecare angajament luat in fata botosanenilor, in cadrul vizitelor sale in judet, a fost respectat. Am primit bani pentru drumuri, educatie, sanatate, ne-am tinut de Guvernarea pentru Botosani”, a incheiat Dorin Alexandrescu.

comunicat

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.