PSD Botosani il sustine in continuare pe Liviu Dragnea

PSD Botosani il sustine in continuarea pe Liviu Dragnea si considera ca sentinta de astazi a Inaltei Curti de Casatie si Justitie creeaza un precedent periculos pentru democratie.

Prezenta la vot nu poate constitui un folos necuvenit intr-o societate democratica

Dreptul de a vota, de a decide cine sa ne conduca si cine sa fie suspendat reprezinta cel mai important castig obtinut de acest popor in urma Revolutiei din 1989.

Presedintele PSD Botosani considera ca decizia lui Liviu Dragnea de a-si da demisia din toate functiile, asa cum a promis, reprezinta un act de demnitate in politica romaneasca.

„Il cunosc de 15 ani pe domnul Liviu Dragnea, am lucrat cu el indeaproape ani de zile, il apreciez ca om politic, ca ministru si ca prieten. In opinia mea, este ministrul care a facut cel mai mult pentru dezvoltarea judetului Botosani. Regret decizia sa de a-si da demisia, dar o respect si cred ca reprezinta un act de onoare pentru politica din tara noastra, in conditiile in care, in opinia mea, sentinta a fost profund nedreapta”, a declarat presedintele PSD Botosani, Andrei Dolineaschi.

Acesta a adaugat ca pedeapsa cu suspendare formulata de Inalta Curte de Casatie si Justitie denota faptul ca s-a dorit o condamnare simbolica a actiunii de suspendare a fostului presedinte – o actiune care a parcurs toate procedurile legale si constitutionale si care a avut suportul a 7,4 milioane de romani.

„Din pacate, oamenii vor intelege ca a indemna alegatorii sa vina la vot este o infractiune. Din acest moment, orice lider sau chiar membru de partid care i-a indemnat pe alegatori sa vina la vot va putea fi in locul domnului Liviu Dragnea. In schimb, cei care le-au spus cetatenilor sa nu participe la referendum nu au patit nimic, desi o astfel de abordare este ilegala si profund anti-democratica”, a precizat Andrei Dolineaschi.

Presedintele PSD Botosani considera ca Liviu Dragnea trebuie sa isi continue activitatea politica in cadrul partidului.

„Cred ca domnul Dragnea mai are inca multe de spus in politica romaneasca si cred ca experienta sa politica va conta pentru multa vreme in partid. Mesajul nostru este cat se poate de clar: organizatia PSD Botosani il sustine in continuare pe domnul Liviu Dragnea”, a subliniat liderul social-democrat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.