Home Politica PSD Botosani: „Klaus Iohannis un las care a fugit de pe campul...

PSD Botosani: „Klaus Iohannis un las care a fugit de pe campul de lupta”

Social-democratii botosaneni considera ca domnul Klaus Iohannis, candidatul Aliantei PDL-PNL la Presedintie, s-a descalificat singur din competitie prin gestul de lasitate prin care a refuzat participarea la ultima dezbatere cu Victor Ponta, programata la postul de televiziune Antena 3.

„Klaus Iohannis este un las care a fugit de pe campul de lupta, iar acest gest este incompatibil cu functia de Presedinte al Romaniei. Eu nu vreau ca Armata Romana sa fie condusa de un las. Nu vreau ca cel care ne reprezinta tara sa se fastaceasca in fata altor sefi de stat, atunci cand nu are intrebarile dinainte”, a declarat presedintele PSD Botosani, deputatul Andrei Dolineaschi.
 
PSD Botosani atrage atentia asupra faptului ca Iohannis este total nepregatit in domeniul politicii externe – principala atributie a Presedintelui Romaniei – fapt care reiese in mod clar din refuzul candidatului PDL-PNL de a aborda acest subiect in finalul celei de-a doua dezbateri gazduita la postul B1 TV. 
 
„Este incredibil sa vezi o persoana care vrea sa devina reprezentantul cel mai inalt statului roman, dar fuge atunci cand i se cere sa spuna cum vrea sa ne reprezinte. Am crezut ca daca a refuzat ieri, va aborda subiectul in ultima dezbatere la Antena 3. Este jalnic comportamentul domnului Iohannis”, a subliniat liderul social-democratilor botosaneni.
 
Andrei Dolineaschi a subliniat ca in cea de-a doua dezbatere de la postul B1 TV, Victor Ponta nu a purtat o dezbatere cu Klaus Iohannis, ci cu echipa de campanie a lui Traian Basescu, care acum lucreaza pentru candidatul PDL-PNL.
 
„La B1 TV, Iohannis a avut intrebarile dinainte. Dar s-a vazut ca stia sa spuna o poezie doar atunci cand i se puneau intrebarile de la moderatoare. Cand primea intrebari de la Victor Ponta, pe care nu le avea dinainte, domnul Iohannis fie nu raspundea deloc – cum a fost cand i s-a cerut sa spuna daca referendumul din 2012 a fost lovitura de stat sau un act constitutional, fie se fastacea, cum a facut in prima dezbatere cand nu a avut intrebari dinainte”, a subliniat Dolineaschi.
 
PSD Botosani, considera ca toti alegatorii care nu doresc ca Romania si Armata Romana sa fie condusa de un las sa vina duminica la vot si sa voteze cu Victor Ponta. 
 
„Noi, cei de la PSD Botosani, indemnam romanii sa vina la vot pe 16 noiembrie. Trebuie sa-l alegem pe Victor Ponta care este altaturi de judetul nostru. Asa cum spunea Tudor Gheorghe, Romania are nevoie de un presedinte viu, care uneste, care are curaj si este pregatit sa conduca natiunea romana si, nu in ultimul rand, un presedinte care e mandru ca este roman.  Veniti si votati romaneste! Votati Victor Ponta”, a incheiat presedintele PSD Botosani.
 

Exit mobile version