PSD Botoșani: „Pe 6 decembrie votează în siguranță pentru siguranța sănătății tale, a locului tău de muncă și a educației copiilor tăi”

PSD Botoșani transmite alegătorilor să nu își irosească votul pe partide, care nu au niciun fel de program de guvernare concret și coerent. 

PSD este singura alternativă la nenorocirea guvernării de dreapta: PNL-USR. Doar PSD readuce oamenilor o viață normală și sigură!  Doar PSD știe și poate reporni eeconomia și asigură mai multă bunăstare tuturor!

Liberalii au pus alegerile în pandemie ca să vă sperie să nu veniți să-i sancționați la vot! 

Veniți să votați PSD să le arătați că nu vă pot speria! Votați PSD, singurul partid care poate lupta cu PNL în viitorul Parlament.  

Am ajuns într-o catastrofă sanitară, dar putem opri pandemia. Testarea extinsă este primul lucru pe care îl va face PSD. Avem oameni pregătiți care știu ce au de făcut din prima zi de guvernare pentru a opri pandemia.

Au adus economia în pragul colapsului, oamenii își pierd locurile de muncă sau se tem de acest lucru, investițiile sunt la cel mai scăzut nivel. Doar PSD știe cel mai bine să gestioneze economia. Sprijinirea firmelor care produc în România, susținerea fermierilor români, asigurarea locurilor de muncă și a veniturilor sunt soluțiile pentru redobândirea încrederii în economia națională.

USR este la fel de responsabil ca PNL pentru eșecul Guvernului Orban. Nimic din dezastrul guvernării PNL nu ar fi avut loc fără susținerea USR din Parlament pentru Guvernul Orban. Deja anunță că vor guverna împreună, pentru că și până acum au guvernat împreună.

Iohannis și PNL sunt disperați pentru că datele din sondaje arată că nu pot forma majoritatea doar cu USR.

PSD are prima șansă de a fi pe primul loc în urma alegerilor din 6 decembrie, având primul cuvânt în formarea viitorului guvern. 

Disperați că se prăbușesc înainte de alegeri, Iohannis și PNL promit orice, doar să-i păcălească încă odată pe români!

Oamenii s-au săturat de minciuna, de impostura, de hoția și tupeul cu care PNL le-a distrus viața.

Duminică 6 decembrie, este ziua în care oamenii au efectiv puterea și pot, prin votul lor, să-i facă să plătească pe Orban, pe Iohannis, pe tot PNL-ul pentru toată suferința și nenorocirile din ultimul an.

Iohannis anunță redeschiderea piețelor ca și când nu el a dat ordin să se închidă, nu el a refuzat promulgarea legii inițiate de PSD și votate în Parlament care le redeschidea, nu guvernul său a atacat legea la CCR și astfel a prelungit chinul celor izgoniți din piețe.

De ce se tem PNL, Orban și Iohannis nu vor scăpa! Restricțiile aberante, contrare Europei civilizate, precum închidere școlilor și a piețelor, refuzul absurd de extindere masivă a testării, haosul și moartea din spitale, ascunderea adevărului, prăbușirea economiei, pentru toate PNL trebuie să dea socoteală.

PNL nu va scăpa de furia și de votul românilor! Botoșănenii nu uită că parlamentarii PNL Botoșani s-au opus dublării alocațiilor pentru cei 80.000 de copiii din Botoșani și au blocat majorările pensiilor pentru cei 90.000 de seniori din județul Botoșani!

PSD este singura alternativă la haosul și prăbușirea actuală. Doar PSD poate readuce la normal viața oamenilor. Doar PSD are specialiștii cei mai capabili să combată pandemia. Doar PSD știe să repornească economia și să aducă dezvoltare. Doar cu PSD românii au siguranța unui trai mai bun.

Votezi PSD, votezi pentru viață!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.