PSD Botosani: “Romania nu trebuie data pe mana guvernarii PDL-Basescu”

PSD Botosani considera ca primul ministru Victor Ponta are datoria sa ramana la conducerea guvernului. Organizatia social democrata din Botoaani sustine ca premierul nu trebuie sa cedeze si nu trebuie sa lase tara pe mana guvernului PDL din timpul lui Traian Basescu.

Presedintele Iohannis a anuntat deja ca il va pune prim ministru pe unul din ministrii lui Traian Basescu. Predoiu a contrasemnat toate deciziile Guvernului Boc privind taierea salariilor si pensiilor, cresterea TVA si toate celelalte masuri care au ingropat Romania.
 
PSD Botosani arata ca Premierul nu trebuie sa se gandeasca doar la situatia sa personala. Trebuie sa se gandeasca la Romania si la acest popor care a mai fost pe mana unui guvern PDL si a avut foarte mult de suferit. De aceea, Victor Ponta trebuie sa ramana la conducerea Guvernului pentru a nu permite reintoarcerea la conducerea Romaniei a lui Boc, Blaga, Anastase sau Blejnar.
 
“Romania se afla de trei ani pe crestere economica. S-au luat masuri importante: reintregirea salariilor, scaderea taxelor la alimente, cresterea alocatiilor pentru copii. Urmeaza alte masuri foarte bune pentru populatie: scaderea TVA la toate produsele, reducerea impozitelor, stimularea mediului de afaceri pentru crearea de locuri de munca. Nu trebuie sa ne intoarcem la anii de scadere economica din timpul guvernarii PDL”,  sustine PSD Botosani.
 

“Interesul alegatorilor este sa evitam o criza politica si sa asiguram continuitatea unei guvernari bune. Acest guvern a asigurat Romaniei cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, a reintregit salariile si pensiile, a redus TVA la alimente si intentioneaza sa reduca multe alte taxe si impozite. Deci analiza politica indica in mod clar asigurarea continuitatii acestui guvern”, afirma conducerea social democrata a Organizatiei din Botosani.

 
Din 2012, de la preluarea guvernarii de catre Victor Ponta, si pana anul acesta, judetul Botosani a primit cele mai multe fonduri pentru infrastructura si dezvoltare comunitara. Acest lucru se reflecta in stadiul lucrarilor de infrastructura, in proiectele de investitii finalizate sau in derulare. 
 
La fiecare vizita a premierului in Botosani Organizația PSD a ridicat cate o problema importanta pentru judet si la scurt timp s-a gasit rezolvarea. 
 
comunicat
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.