PSD Botosani: Romanii vor un presedinte roman care uneste

PSD Botosani multumeste tuturor botosanenilor care au iesit la vot, duminica, 2 noiembrie, si au acordat increderea lor premierului Victor Ponta.

Totodata, social-democratii cer tuturor alegatorilor sa iasa la urne si in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale si sa aleaga singurul candidat roman ramas in cursa si singurul politician care are experienta sa conduca o tara, Victor Ponta.

55,59% dintre botosaneni il vor pe Victor Ponta ca presedinte si doar 22,09% dintre acestia l-au votat pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, in primul tur al alegerilor prezidentiale, din 2 noiembrie. Diferenta de 33 de puncte procentuale dintre cei doi candidati se datoreaza faptului ca botosanenii vor un presedinte roman care uneste si resping candidatii lui Traian Basescu, in opinia social-democratilor botosaneni.

Botosani se afla pe locul al saselea in clasamentul judetelor care au votat masiv pentru Victor Ponta. Pe plan national, scorul obtinut de PSD este peste tinta stabilita la inceputul campaniei electorale, iar diferenta de 10 puncte procentuale dintre primul si al doilea clasat in primul tur este fara precedent in istoria alegerilor prezidentiale din ultimii ani.

„Diferenta de 33 de puncte procentuale la Botosani si de 10 puncte pe plan national, intre Victor Ponta si Klaus Iohannis arata cat se poate de clar un singur lucru: romanii vor un presedinte roman care sa ii uneasca si nu se mai lasa inselati de candidatii de vitrina sustinuti de Traian Basescu. Victor Ponta nu ar fi obtinut un scor atat de puternic daca nu ar fi fost sustinut de toate categoriile sociale indiferent de venituri, studii sau varsta. Toti romanii il vor pe Victor Ponta presedinte”, a declarat Doina Federovici, sefa de campanie a PSD Botosani.
 
In judetul nostru, candidatul ACL, Klaus Iohannis a obtinut cu 13 puncte procentuale sub tinta propusa de 35%, avand astfel unul dintre cele mai proaste scoruri din tara. Astfel, la Botosani, Klaus Iohannis, sustinut de Florin Turcanu si Catalin Flutur, capii Aliantei Raului PNL-PDL, a reusit sa obtina doar 22,09% dintre voturi. Mai mult, din cele 78 de localitati, 76 au votat clar si decisiv impotriva lui Klaus Iohannis.

„Scorul slab pe care dl. Iohannis l-a obtinut la noi in judet ne arata ca botosanenii au inteles ca reprezentantul ACL nu este potrivit pentru functia de presedinte. In primul rand nu are experienta in conducerea tarii, iar experienta sa de primar este total insuficienta din acest punct de vedere. In al doilea rand, dl Iohannis are mari probleme de comunicare iar acest lucru conteaza mai ales in reprezentarea Romaniei pe plan international, la cel mai inalt nivel. Nu in ultimul rand, sunt multe necunoscute legate de trecutul dlui Iohannis si mai ales de modul in care dansul a ajuns in foarte scurt timp presedintele unui partid important din Romania, fiind apoi propus candidat la presedintie. Conteaza si faptul ca dl Iohannis este reprezentantul unei minoritati iar acest lucru influenteaza optiunea multor botosaneni, avand in vedere ca viitorul sef al statului roman va fi si comandantul fortelor armate si cel care raspunde de securitatea nationala” a incheiat Doina Federovici.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.