PSD-comunicat: PDL sau ACL, aceeasi Marie cu alta palarie!

Alianta Crestin Liberala PDL-PNL sau „Alianta Raului” cum e cunoscuta in randul botosanenilor, reprezinta cea de-a treia incercare a PDL de a-si spala imaginea dupa guvernarea dezastruoasa in care reprezentantii acestui partid au taiat salariile si pensiile si au majorat TVA si alte taxe.

Prima incercare: „Miscarea pentru Botosani”
 
Prima incercare a PDL de a se prezenta sub o alta sigla a fost la alegerile locale din 2012, cand partidul lui Boc si Basescu a incercat sa se prezinte sub o alta denumire si o alta culoare. Asa a fost inventata „Miscarea pentru Botosani”, cu scopul de a pacali botosanenii ca ar fi vorba de o noua formatiune politi- ca. „Miscarea” nu a functionat pentru ca toti alegatorii au inteles ca e vorba de „aceeasi Marie cu alta palarie!”, iar PDL a fost aspru sanctionat la vot.
 
A doua incercare: „Alianta Romania Dreapta”
 
La alegerile parlamentare,  PDL a incercat din nou sa-i pacaleasca pe botosaneni. Sub pretextul unificarii dreptei politice din Romania, PDL s-a aliat cu cateva partide de buzunar si s-a prezentat in alegeri cu un nou nume si o noua sigla: „ARD”. Nici de aceasta data botosanenii nu s-au lasat inselati, sanctionandu-i si mai drastic pe cei care le- au taiat salariile si locurile de munca.

A treia incercare: ACL sau „Alianta Raului”

Cea de-a treia incercare a PDL de fugi de raspunderea propriei guvernari are loc chiar in aceste alegeri. Din nou, PDL se prezinta sub un nou nume: ACL, alaturi de PNL, partidul care in 2012 infiera politicile de austeritate puse in practica de Boc, Basescu, Blaga sau Anastase. De aceasta data, prima miscare a facut-o chiar presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu care a propus o intelegere celor de la PDL pentru a-si inlatura fostii colegi din USL. Asa a luat nastere „Alianta Raului”, cum au numit-o botosanenii. Ulterior, modelul Aliantei Raului de la Botosani a fost „exportat” pe plan national. Iar masca PDL pentru alegerile prezidentiale o intruchipeaza acum Klaus Iohannis, in spatele caruia se ascund in continuare aceeasi reprezentanti PDL: Blaga, Anastase, Emil Boc, Videanu si ceilalti. In realitate, ACL nu este nimic altceva decat „aceeasi Marie, cu alta palarie!”. Si nu e deloc greu de ghicit pe cine va sustine aceasta alianta in functia de prim ministru: Traian Basescu.

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.