PSD foloseste metodele inaintasilor bolsevici (P)

Pentru candidatul Victor Ponta si camarila penală care il sustine, tara nu mai conteaza decat in masura in care ea poate fi confiscata definitiv. Au aruncat in lupta tot ce puteau, duc o lupta fara menajamente, sub deviza “totul sau nimic”. 

Practic Klaus Iohanis nu se lupta cu un candidat, ci cu un intreg sistem care include aparat de stat, administratie publica, aparat de propaganda finantat din bani publici, pomeni electorale date fara discernamant si legislatie care nu mai asigura egalitate de sanse. 
 
Aceste alegeri tind sa se asemene izbitor cu cele din 1946, cand comunistii au pus practic mana pe Romania. 
 
Tehnicile actuale ale PSD sunt fix aceleasi pe care le-au folosit atunci Emil Botnaras, dr. Petru Groza si Ana Pauker, sprijiniti de regimul sovietic: campanii de recrutari a adversarilor (legea migratiei politice); infiintarea de partide satelit, rupte din partidele istorice; intimidari ale adversarilor; modificarea in favoarea lor a legislatiei electorale prin decizii arbitrare; controlul canalelor de comunicare (acum prin bani publici); masluirea sondajelor pentru obisnuirea populatiei cu cea avea sa urmeze (prin comandarea si promovarea unor sondaje facute de firme de casa); mita electorala (atunci prin acordarea de produse de la rezerva de stat, acum folosindu-se banii de la buget si ajutoarele de la U.E. etc); amenintarea alegatorilor, in special din rural (acum ca li se vor taia pensiile, ajutoarele sociale, subventiile); turism electoral etc.  
 
Pentru puterea actuala democratia a ramas doar o aparenta. Și daca nu-i oprim acum, vom fi mult timp sclavi in propria noastra tara.
 
Nu credem ca romanii sunt de acord sa mai incerce odata o astfel de experienta, de aceea Ponta trebuie blocat in tentativa sa de acaparare a puterii absolute.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.