Home Politica PSD incearca sa-l apere pe Victor Ponta, al carui nume apare in...

PSD incearca sa-l apere pe Victor Ponta, al carui nume apare in dosarul Microsoft

Senatorii PSD nu stiu ce tertipuri sa mai foloseasca pentru a bloca in Parlament tot ce ar putea scoate la suprafata posibile activitati nelegale ale candidatului Victor Ponta si ale altor reprezentanti de marca ai PSD.

Dupa ce au blocat infiintarea unei comisii de ancheta pentru elucidarea subiectului prezidentiabilului-ofiter acoperit, solicitare care respecta cu strictete Regulamentul Camerei Deputatilor, parlamentarii puterii fac tot posibilul sa amane dezbaterea si votul pe cererile Justitiei care vizeaza fosti ministri implicati in dosarul Microsoft.

Motivul tergiversarii devine clar in momentul in care citim stirile care apar in mass-media legate de persoanele implicate in aceasta speta.

Printre numele celor care sunt mentionati in dosarul la care au lucrat procurorii Directiei Nationale Anticoruptie apare, conform relatarilor din presa, si cel al premierului Victor Ponta, iar perioada la care se face referire este cea in care era şef al Corpului de Control al premierului Adrian Nastase.

Sub pretextul inceperii campaniei pentru alegerile prezidentiale, parlamentarii PSD au gasit solutia de a inchide practic Senatul si Camera Deputatilor, doar pentru a evita cu orice pret dezbateri pe un dosar in care ar trebui clarificata implicarea lui Victor Ponta.

PSD se dovedeste, din nou, nu un partid politic democratic, ci o mare gasca de oameni al caror principal  interes este sa se ascunda unii pe altii din fata anchetelor instantelor.

Ce dovada mai buna putem avea ca proiectul de prezidentiabil al candidatului PSD este o minciuna? Cum putem crede ca Victor Ponta va fi un presedinte care sa apere statul de drept daca el este primul care fuge din fata justitiei si isi foloseste partidul pentru apararea celor cercetati de instante?

Ii solicitam lui Victor Ponta, din respect pentru electoratul din Romania, sa dea toate explicatiile necesare pentru limpezirea situatiei din referatul DNA care se refera la persoana sa.

In fata unor suspiciuni referitoare la anumite fapte de coruptie, este absolut necesara clarificarea de urgenta a situatiei, cu atat mai mult cu cat este vorba despre un candidat la Presedintiei, functie din care trebuie sa fie un garant al respectarii statului de drept.

Departamentul de Comunicare ACL

Exit mobile version