PSD nu doreste reducerea CAS

Membrii Aliantei Crestin Liberale sunt convinsi ca social democratii au dat dovada de fatarnicie atunci cand au sustinut ca vor reducerea CAS.

Iata care este opinia ACL, dupa ce PSD-istii au amanat sesiunea extaordnara a Senatului intarziind astfel masura de diminuare a CAS :

„Alianta Crestin-Liberala condamna fatarnicia PSD care pretinde ca sustine masura scaderii contributiilor de asigurari sociale la angajator, insa face tot posibilul sa împiedice implementarea grabnica a acestei solutii care ar echilibra economia romaneasca.

Amanarea sesiunii extraordinare a Senatului pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS cu 5% de la 1 octombrie si neconvocarea sesiunii extraordinare la Camera Deputatilor pe acelasi subiect arata cat se poate de clar ca PSD si Guvernul Ponta au servit romanilor o noua minciuna.

Astazi se demonstreaza de ce Victor Ponta nu a avut nicio clipa intentia de a introduce aceasta masură benefica economiei romanești, ce ar fi dus la diminuarea poverii fiscale si la crearea de noi locuri de munca.

Din pacate pentru romani, PSD si Guvernul Ponta isi dovedesc inca o data incompetenta in actul de guvernare si lipsa de solutii pentru dezvoltarea economica, fapt confirmat si de recesiunea tehnica in care se afla Romania”

 

Comunicat al ACL

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.