PSD: Vino duminica la vot sa decizi cine va conduce Romania! Nu uita cine a facut bine si cine a facut rau cand s-a aflat la conducerea tarii! (P)

Echipa lui Victor Ponta

Reconstructia USL

Victor Ponta a anuntat deja ca il va numi prim-ministru pe Calin Popescu Tariceanu, alaturi de care intentioneaza sa reconstruiasca Uniunea Social Liberala, care promoveaza in egala masura masurile de dreapta de relansare a mediului de afaceri si pe cele de stanga privind protectia sociala.
 
Un diplomat de marca in echipa prezidentiala

Un alt sustinator al candidatului Victor Ponta este Teodor Melescanu, care a fost deja numit ministru de externe, urmand sa devina consilier prezidential pe probleme de securitate nationala daca Victor Ponta va fi ales presedinte.

Primarul Capitalei voteza Ponta

Unul dintre cei mai eficienti primari din Romania, confirmat prin votul bucurestenilor, medicul Sorin Oprescu stie poate cel mai bine ca Romania are nevoie de cineva care stie sa conduca o tara.

Medicul jignit de Basescu, in echipa lui Ponta

O alta figura marcanta din echipa primului-ministru este medicul Raed Arafat, care a construit in Romania unul dintre cele mai performante sisteme de urgenta din Europa. Jignit in mod josnic de Traian Basescu, medicul Arafat este acum membru al Guvernului Ponta.

Artisti de prestigiu, alaturi de Victor Ponta

Nume celebre ale teatrului romanesc, precum Radu Beligan, Florina Cercel, Costel Constantin, sau Adela Marcu, impreuna cu artisti reprezentativi pentru muzica romaneasca de calibrul lui Tudor Gheorghe, Nicu Alifantis sau Gheorghe Turda considera ca Romania are nevoie un presedinte tanar, energic si inteligent precum Victor Ponta.

Legendele sportului romanesc voteaza Ponta

Pe langa numele din domeniul artistic, pe lista sustinatorilor lui Ponta se adauga cele din lumea sportului romanesc, precum Ilie Nastase, Gabi Szabo, Helmuth Duckadam, Leonard Doroftei sau Titi Aur.
 
Tudor Gheorghe sustine un presedinte roman

Intre toate numele de marca mentionate mai sus, il retinem pe Tudor Gheorghe, care prin muzica sa a reusit sa exprime cel mai bine spiritul autentic romanesc. „Avem nevoie, ca presedinte, de un cetatean roman, inteligent si mai ales viu!”, a declarat maestrul Tudor Gheorghe.

Echipa lui Klaus Iohannis

Reconstructia PDL

Klaus Iohannis a anuntat deja ca daca va fi ales in functia de Presedinte al Romaniei va numi un guvern condus de un reprezentant al PDL. Numele vehiculate pentru functia de prim-ministru cu Iohannis presedinte sunt Catalin Predoiu (fost ministru in guvernele PDL), Emil Boc sau chiar Traian Basescu in cazul in care se va ajunge la un acord cu PMP.
 
Iohannis, a treia masca a PDL

De altfel, afisarea lui Iohannis in campania prezidentiala reprezinta a treia incercare a PDL de a-i pacali pe alegatori dupa guvernarea dezastruoasa in care au taiat pensiile si salariile. Prima a fost la alegerile locale cand PDL s-a afisat sub numele „Miscarea pentru Botosani”, iar astfel de denumiri au fost folosite peste tot in tara. A doua incercare a fost la alegerile prezidentiale cand oamenii PDL au candidat sub sigla ARD (Alianta Romania Dreapta). Cum au esuat de fiecare data, acum incearca o noua varianta: se ingramadesc cu totii in spatele unui candidat de vitrina, care arata bine in poza, dar care ramane mereu fara replica in fata oricui ii pune intrebari dificile.

Calaul pensiilor si salariilor, alaturi de Iohannis

Referitor la candidatura lui Klaus Iohannis, fostul prim-ministru Emil Boc, care a taiat pensiile si salariile in 2010 si a majorat TVA la 24%, a declarat: „Il sustin cu toata convingerea si voi face campanie pentru Iohannis cat imi va fi cu putinta. Total, adica”.

Extremistii maghiari il sustin pe Iohannis
Cei mai reprezentativi lideri ai curentului extremist maghiar, respectiv László Tőkés si Zsolt Szilágyi au primit multumiri din partea lui Iohannis pentru sustinerea lor. Cei doi sustin autonomia Tinutului Secuiesc, federalizarea Romaniei si constituirea regiunii autonome Partium, din judetele Bihor, Salaj si Satu Mare.

(Acesta e punctul de vedere al PSD Botosani)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.