„Numarul record de sustinatori ne aduce noua, liberalilor, convingerea ca putem castiga alegerile din data de 5 iunie”

Ieri, 24.04.2016, au fost depuse listele de candidati ai Partidului National Liberal pentru Consiliul Judetean Botosani, insotite de nu mai putin de 42.000 de semnaturi ale sustinatorilor nostri. 

Pentru functia de primar al municipiului Botosani si pentru Consiliul Local Botosani au fost depuse, tot ieri, candidatura domnului Catalin Flutur, respectiv lista completa de consilieri, candidaturi care au fost de asemenea insotite de peste 11.600 de semnaturi. 
 
Acest numar record de sustinatori ne aduce noua, liberalilor, convingerea ca putem castiga alegerile din data de 5 iunie cu peste 50% din voturile electoratului, atat la Consiliul Judetean Botosani, cat si la Primaria si Consiliul Local Botosani. Partidul National Liberal este un partid viu, aflat intr-o continua dinamica, si chiar daca mai apar si suparari, demisii sau comentarii rautacioase, exista si bucurii atunci cand langa noi vin oameni din administratia nationala, precum fostul comandant al ISU Botosani, col. rezerva Radu Anton, sau fostul lider sindical Marius Orosanu, dar si primari cu o gandire profund liberala, cum ar fi Marinica Stredie, la Cristinesti, sau Scutaru Sorin, la Mitoc, care si-au depus zilele acestea candidaturile pentru un nou mandat din partea Partidului National Liberal. 
 
Ii incurajam pe toti botosanenii, sustinatori ai politicilor de dreapta, specific liberalilor, sa stranga randurile alaturi de candidatii Partidului National Liberal, astfel incat impreuna sa ne bucuram de victoria din iunie si de patru ani de dezvoltare accelerata si prosperitate!
 
(Comunicat de presa)      
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.