RALUCA TURCAN: Am redactat o carte a minciunilor marca USL!

raluca turcan

Aceasta carte va fi depusa in fiecare Prefectura, pentru a ajunge in bratele fiecarui roman.

Venita in Botosani, Raluca Turcan a participat la sedinta Biroului Permanent Judetean al PDL, in cadrul careia s-a hotarat componenta echipei de coordonare a campaniei pentru europarlamentare, dar si modul de lucru cu membrii PNL.

In final, s-a hotarat ca PDL sa nu colaboreze cu PNL atat timp cat liberalii au refuzat sa semneze motiunea de cenzura inaintata de democrat-liberali.

Deputatul PDL Raluca Turcan a vorbit si despre ruperea USL, dar si despre „minciunile” promise de Victor Ponta si Crin Antonescu.

„USL a pocnit si lucrul acesta merita discutat tocmai pentru ca fiecare roman sa inteleaga ce inseamna dezmembrarea si canibalizarea USL-ului. Nu a fost o batalie pe programe doctrinare, nu a fost o batalie pe crearea de locuri de munca sau pentru masuri de redresare economica, ci a fost o batalie pe functii. Vinovati sunt atat cei din PSD cat si cei din PNL. Lucrul acesta trebuie sa ajunga la urechile fiecarui cetatean. Au avut un program de guvernare prin care i-au mintit pe romani, au promis un milion de locuri de munca si au dat 50.000 de noi someri, au promis debirocratizare si au adus 35 de noi taxe si impozite. Nu a mai contat ce au votat romanii si ce au asteptat romanii. A fost un dezmat politic”, a declarat Raluca Turcan.

Si, fiindca motiunea de cenzura nu a mai putut fi pusa in practica din lipsa de semnaturi, s-a decis ca aceasta sa devina o „carte a minciunilor marca USL”.

Lucrarea va fi depusa in fiecare Prefectura, pentru a ajunge in bratele fiecarui roman.

„Avem o motiune de cenzura, dar pentru ca nu poate fi depusa in Parlament, o vom depune in bratele romanilor. Am redactat o carte a minciunilor marca USL si aceasta carte o vom depune in fiecare organizatie, la Prefecturi si prin intermediul presei si a reprezentantilor Guvernului in teritoriu, sa se afle ceea ce au promis si ceea ce nu au facut”, a mai spus Raluca Turcan.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.