RALUCA TURCAN cere demisia inspectorului general MIHAELA HUNCA

raluca turcan

Vicepresedintele PDL, Raluca Turcan a declarat ca ministrul educatiei ar trebui sa o demita pe Mihaela Hunca, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean pe motiv ca datele din teritoriu privind unitatile de invatamant care au autorizatii sanitare la inceput de anului scolar nu corespund cu cele anuntate de ministru.

„Ministrul a afirmat in fata comisiei pentru educatie ca in 99,9% din cazuri scolile din Romania au aviz sanitar la inceputul acestui an scolar, cu exceptia localitatilor unde exista probleme de racoradre la apa si canalizare. Se pare ca situatia din Botosani contrazice aceste informatii. Daca informatiile publice pe care le-am vazut sunt adevarate, atunci ministrul educatiei ar trebui de urgenta sa demita pe inspectorul scolar general, pe doamna Mihaela Hunca, pentru ca nu a informat corespunzator Ministerul Educatiei cu privire la avizele sanitare. Am citit in presa ca cel mult 50% dintre scoli au avize sanitare. Asadar, undeva este o fisura, fie la declaratia Ministrului Educatiei, prin proasta informare de catre inspectorii judeteni, fie in analiza facuta la nivelul ISJ”, a spus Raluca Turcan.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.