Raluca Turcan a fost aleasa presedinte interimar al PNL

raluca turcan

Membrii Biroului Politic National al PNL au votat, marti, in unanimitate, ca Raluca Turcan, liderul filialei Sibiu, care a avut cel mai bun scor la alegerile parlamentare, sa fie presedinte interimar al partidului pana la Conventia Nationala.

Liberalii i-au pus insa conditia ca aceasta sa nu candideze pentru sefia partidului la urmatorul Congres, considerand ca nu ar fi etic sa-si depuna candidatura.

Surse din PNL au dezvaluit ca liberalii au pareri diferite insa in ce priveste inlocuirea lui Ilie Bolojan in functia de secretar general al PNL. O parte din liberali il propun si sustin pe liderul PNL Buzau, Teodor Atanasiu, cealalta parte pe seful PNL Calarasi, Raducu Filipescu.

Catalin Predoiu si-a anuntat intentia de a candida pentru presedintia partidului la congresul de anul viitor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.