„RAZBOI” in ALDE!

Scanteia a pornit de la fosta senatoare Cristina Anghel care il acuza pe Calin Popescu Tariceanu ca i-a cerut bani pentru a fi pozitionata pe un loc eligibil la alegerile parlamentare.

„Tariceanu a vrut sa sponsorizez partidul cu 630 de milioane lei (vechi). Si, pentru ca nu am avut suma aceasta imensa, prima data a refuzat sa ma puna pe liste la parlamentare, apoi i-a dat locul meu lui Cupa, fost presedinte PDL Gorj… Si mai are si tupeul spuna ca l-a santajat Daniel Constantin cu listele… halal sa le fie celor care n-au niciun Dumnezeu! Si da, am dovezi. Comunicatul oficial pe care l-a dat de la Neptun”, a scris Cristina Anghel pe Facebook.

La atacurile din partea fostei senatoare conducerea ALDE a raspuns cu un comunicat de presa in care dezminte acuzatiile acesteia.

„1) Decizia ca doamna Cristiana Anghel sa nu fie inclusa pe listele ALDE Dolj la alegerile parlamentare din luna decembrie 2016 a fost luata de catre membrii organizatiei. Motivele care au stat la baza deciziei au fost legate de lipsa de activitate in cadrul organizatiei a doamnei Anghel.

2) De asemenea, trebuie mentionat ca doamna Anghel s-a regasit pe listele ALDE la alegerile parlamentare in judetul Caras Severin, dumneaei fiind prima pe lista de la Camera Deputatilor.

3) In privinta sumei de 63.000 lei la care doamna Anghel face referire, precizam ca aceasta reprezinta contributia pe care fiecare parlamentar ALDE a trebuit sa o asigure pentru campania electorala conform prevederilor Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, republicata. Astfel, 63.000 lei (60 de salarii minime brute pe economie) reprezinta, conform legii, contributia fiecarui candidat la functia de deputat sau senator”, precizeaza conducerea ALDE.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.